Advisering op maat bij Cazimir

Magnolis is het informatieplatform dat ondernemende families connecteert met adviserende experten. Het initiatief komt van Olivier De Keukelaere, vennoot bij advocatenkantoor Cazimir.

Cazimir is een eigenzinnig en gespecialiseerd team van advocaten die ondernemers en families helpt met antwoorden op juridische vragen en financiële zorgen. In elke samenwerking en bij elk advies staan het familiaal vermogen, discretie en langetermijnvisie centraal.

Een doolhof aan wetten en regels biedt mogelijkheden. Daarom begeleidt Cazimir ondernemende families op juridisch vlak. Voor een vlekkeloze en optimale successieplanning, gepersonaliseerd familieadvies of vermogensbegeleiding. Aangepast aan elke situatie en elke familie. Ook bij de optimalisatie van vastgoed, migratie of ondernemingsfiscaliteit staat de empathie en gespecialiseerde kennis van Cazimir in dienst van het familiebedrijf.

In fiscale of familiale conflictsituaties toont een expert zich de ware meester. Die hebt u liever aan uw zijde. Ook en zeker als het spel hard gespeeld wordt. Met respect voor gevoeligheden én belangen adviseert en begeleidt Cazimir in familiale, juridische en fiscale kwesties zoals fiscale procedures, vereffeningen of conflicten rond nalatenschap en echtscheiding. Vanuit die doelstelling heeft Cazimir Magnolis gecreëerd.

Lees meer over Cazimir

Deze website maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te verbeteren. Door verder te surfen, stemt u in met ons cookie-beleid. Meer info