- 12:00
Print
-

Controlestructuren rond het familiebedrijf (Master)

Bij de overdracht van een familiebedrijf spelen niet enkel fiscale en financiële aspecten. Voor de overlater is het een emotioneel proces, dat men best goed en tijdig voorbereidt. In veel gevallen wil de overlater nog enige tijd meewerken in het familiebedrijf, en gedurende deze periode zelf de touwtjes in handen houden. Men heeft de wens om de aandelen reeds aan de kinderen over te dragen, maar om het stemrecht en de controle nog te behouden.

Tijdens dit seminarie wordt er dieper ingegaan op de civiele en fiscale aspecten van verschillende controlestructuren, zoals de burgerlijke maatschap, de private stichting en de stichting administratiekantoor. Daarnaast wordt tevens het standpunt van de fiscale administratie met betrekking tot deze structuren toegelicht.

Een Master Class van 90' voor de adviseur

De kostprijs voor dit online seminarie is 119,- (excl. BTW). Het webinar wordt verzorgd door Olivier De Keukelaere (advocaat-vennoot bij Cazimir).

Ik bestel
Deze website maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te verbeteren. Door verder te surfen, stemt u in met ons cookie-beleid. Meer info