- 12:00
Print
-

De aandeelhoudersovereenkomst & het familiaal charter (Basis)

Via de aandeelhoudersovereenkomst worden, op het niveau van de aandeelhouders, een aantal belangrijke vennootschapsrechtelijke zaken vastgelegd. Maar binnen het familiebedrijf stellen zich daarnaast nog specifieke vragen en aandachtspunten, die niet met een aandeelhoudersovereenkomst kunnen worden geregeld. Deze zaken worden opgenomen in het familiaal charter, dat de principes en regels bepaalt die spelen in de relatie familie en familiebedrijf. Het familiaal charter is een soort van handleiding, dat de familie kan toepassen bij delicate kwesties.

Tijdens dit seminarie wordt er dieper ingegaan op het belang van de aandeelhoudersovereenkomst en het familiaal charter.

Een IdeaLab van 90' voor de familie en de adviseur

Het webinar wordt verzorgd door Olivier De Keukelaere (advocaat-vennoot bij Cazimir).

Bij een IdeaLab wordt er grondiger ingegaan op het onderwerp en bieden we iets meer kadering en praktische toepassingen aan. Na het IdeaLab beschikt u over een degelijke basiskennis van het topic.

Deze website maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te verbeteren. Door verder te surfen, stemt u in met ons cookie-beleid. Meer info