- 12:00
Print
-

Family Governance: Familieraad, Raad van Bestuur, Algemene Vergadering

Family governance bepaalt de manier waarop een familiebedrijf wordt bestuurd op het ogenblik dat verschillende familieleden betrokken zijn in het familiebedrijf. Het familiebedrijf is samengesteld uit drie pijlers, met name de familie, het bedrijf en de aandeelhouders. Op de verschillende raden die deze drie pijlers vertegenwoordigen, zijnde de familieraad, de raad van bestuur en de algemene vergadering, kunnen afspraken worden gemaakt omtrent de family governance.

Met het oog op de continuïteit van het familiebedrijf, is het essentieel om tijdig de juiste family governance vast te leggen. In onderhavig webinar worden de werking van de familieraad, de algemene vergadering en de raad van bestuur in het kader van Family Governance nader toegelicht.

Een Idealab van 90 minuten voor de familie en de adviseur

Het webinar wordt verzorgd door Olivier De Keukelaere (advocaat-vennoot bij Cazimir).

Bij een IdeaLab wordt er grondiger ingegaan op het onderwerp en bieden we iets meer kadering en praktische toepassingen aan. Na het IdeaLab beschikt u over een degelijke basiskennis van het topic.

Deze website maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te verbeteren. Door verder te surfen, stemt u in met ons cookie-beleid. Meer info