- 12:00
Print
-

Hoe een waardevol aandeelhouder zijn?

Deze Snap Learning Session is gericht aan aandeelhouders van familiebedrijven, ongeacht hoeveel aandelen u heeft, ongeacht of u werkt in het bedrijf of hoe u uw aandelen heeft verkregen. Aandeelhouder zijn van een familiebedrijf zou een vervullende, leerrijke en winstgevende ervaring moeten zijn. Voor sommigen wordt het aandeelhouderschap echter vertegenwoordigd door ‘een stuk papier’ met weinig betekenis. Voor anderen leidt aandeelhouderschap binnen een familiebedrijf tot frustratie en conflict.

Tijdens dit webinar gaan wij dieper in op de vraag hoe u een waardevol aandeelhouder kan zijn. Aandeelhouderschap gaat immers veel verder dan louter de financiële beloning. Het kan u en uw familie ook op psychologisch, intellectueel en emotioneel vlak veel genoegdoening bieden. Wij hopen u nieuwe inzichten te kunnen bieden die uw ervaring als aandeelhouder een hele nieuwe betekenis kunnen geven en uw denkwijze kunnen veranderen, zodat aandeelhouder zijn van een familiebedrijf een waardevol aspect kan worden van uw leven.

Onder andere volgende vragen zullen aan bod komen:

  • hoe kan u uzelf ontwikkelen als een waardevol aandeelhouder in een familiebedrijf;
  • waarom een familiebedrijf goed kan zijn voor het bedrijf én de familie;
  • hoe bereidt u de volgende generatie voor op het aandeelhouderschap binnen het familiebedrijf;
  • hoe behoudt of creëert u harmonie tussen de aandeelhouders-zaakvoerders en de aandeelhouders die niet actief zijn binnen het bestuur van het bedrijf.

Een Snap Learning Session van 60' voor de familie

De kostprijs voor dit online seminarie is 65,- (excl. BTW). Het webinar wordt verzorgd door Olivier De Keukelaere (advocaat-vennoot bij Cazimir).

Ik bestel
Deze website maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te verbeteren. Door verder te surfen, stemt u in met ons cookie-beleid. Meer info