Magnolis wil graag leren van haar partners, maar dat niet alleen. Ze wil ook kennis delen. Daarom lichten we verschillende topics toe in een traject van webinars in verschillende vormen en maten, gebracht door Olivier De Keukelaere en Eline Beeken.

Uiteraard zijn al onze webinars vrij toegankelijk voor alle liefhebbers, maar mocht u zich afvragen wat u mag verwachten van het niveau per webinar, lichten we hieronder de categorieën graag even toe.

Snap Learning Session
Een snelle hap, maar dan boordevol kennis en vaardigheden. Deze sessies zijn voor iedereen toegankelijk en nemen kort maar krachtig een heel concreet thema of topic onder de loep. (1 uur)

IdeaLab
Bij een IdeaLab wordt er grondiger ingegaan op het onderwerp en bieden we iets meer kadering en praktische toepassingen aan. Na het IdeaLab beschikt u over een degelijke basiskennis van het topic. (1,5 uur)

Masterclass
De Masterclasses vereisen een zekere mate van voorkennis en behandelen het thema op een meer diepgaande en gespecialiseerde manier. Daarom zijn de Masterclasses in de meeste gevallen in de eerste plaats gericht op de professionele adviseurs rondom de familie. Dat betekent natuurlijk echter niet dat het voor een beginner onoverkomelijk zou zijn om het webinar bij te wonen. (1,5 uur)testfalse 31-05-20 - 12:00

Genograms

Dit webinar is afgelopen maar hier online te herbekijken.

Lees meer
Deze website maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te verbeteren. Door verder te surfen, stemt u in met ons cookie-beleid. Meer info