Magnolis wil graag leren van haar partners, maar dat niet alleen. Ze wil ook kennis delen. Daarom lichten we verschillende topics toe in een traject van webinars in verschillende vormen en maten, gebracht door Olivier De Keukelaere en Eline Beeken.

Uiteraard zijn al onze webinars vrij toegankelijk voor alle liefhebbers, maar mocht u zich afvragen wat u mag verwachten van het niveau per webinar, lichten we hieronder de categorieën graag even toe.

Snap Learning Session
Een snelle hap voor de lunch, maar dan boordevol kennis en vaardigheden. Deze sessies zijn voor iedereen toegankelijk en nemen kort maar krachtig een heel concreet thema of topic onder de loep. (1 uur)

IdeaLab
Bij een IdeaLab wordt er grondiger ingegaan op het onderwerp. We bieden iets meer kadering en praktische toepassingen aan en er wordt wat meer tijd voorzien om vragen te behandelen. Na het IdeaLab beschikt u over een degelijke basiskennis van het topic. (1,5 uur)

Masterclass
De Masterclasses vereisen een zekere mate van voorkennis en behandelen het thema op een meer diepgaande en gespecialiseerde manier. Daarom zijn de Masterclasses in de meeste gevallen in de eerste plaats gericht op de professionele adviseurs rondom de familie. Dat betekent natuurlijk echter niet dat het voor een beginner onoverkomelijk zou zijn om het webinar bij te wonen. (1,5 uur)

Na afloop van de live webinars zijn de recordings telkens bestelbaar.

In sommige gevallen wordt de veronderstelde voorkennis aangeboden in een voorafgaand IdeaLab over hetzelfde onderwerp. Mocht u dat gemist hebben, of mocht u andere vragen hebben, kan u altijd contact opnemen.

Schrijf je in


Deze website maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te verbeteren. Door verder te surfen, stemt u in met ons cookie-beleid. Meer info